Despre noi

Stimax.ro
Descriere companie
Stimax.ro

Stimax este o companie cu capital integral Romanesc cu sediul la Cluj-Napoca.
Compania colaboreaza cu producatori autohtoni si Europeni pentru furnizarea de produse pentru lucrarile sale avand acorduri cu majoritatea producatorilor atat de panouri fono absorbante cat si de restul elementelor necesare unei lucrari de instalare a acestor produse.

Solutiile pe care le oferim includ atat intocmirea proiectului tehnic, instalarea si montarea barierelor fonice la cerintele clientilor nostri si la standardele aplicabile in industrie sau furnizarea de produse necesare unor astfel de proiecte.

Produse folosite
Stimax.ro

Panourile folosite sunt proiectate pentru a proteja mediul impotriva zgomotului produs pe drumuri si autostrazi, solutii versatile care ofera sansa de a personaliza impotriva unei game diverse de sunete. Din acest motiv pot fi folosite atunci cand sunetul vine din 1 sau 2 parti, putand fi fabricate conform nevoilor clientului pentru a facilita instalarea si a reduce costurile.

Domeniile de utiliare includ calea ferata, constructiilor de drumuri si autostrazi, industria constructiilor civile si industriale, etc.

Prin modul in care sunt fabricate panourile acestea vor ameliora orice fel de sunet de la zgomotul produs pe drumuri si autostrazi pana la zgomotul produs de aparate de aer conditionat, concasoare, freze si altele.

Spre deosebire de alte sisteme antifonice panourile fabricate din beton, lemn, tabla sau plastic, produsele folosite de Stimax sunt fabricate din aluminium care nu rugineste sau se deterioreaza in timp scurt, fiind si acoperite de un strat suplimentar de vopsea care nu numai imbunatateste aspectul dar si prelungeste durata lor de viata. Ca si o optiune suplimentara se poate opta si pentru strat de protectie anti-graffiti impotriva vandalismului.